Vannas istabas mēbeles: padomi skaistas un funkcionālas telpas izveide

Kad runa ir par vannas istabas dizainu, daudzi māju īpašnieki koncentrējas uz pamatlietām: tualeti, izlietni un dušu vai vannu. Tomēr vannas istabas mēbeles var pievienot stilu, mantu uzglabāšanas vietu un funkcionalitāti šai bieži aizmirstajai telpai. Šajā ierakstā dalīsimies ar dažiem padomiem, kā izvēlēties un sakārtot vannas istabas mēbeles, lai izveidotu skaistu un funkcionālu vannas istabu.

Izvēlieties pareizo izmēru

Vannas istabas ir dažādu formu un izmēru, tāpēc ir svarīgi izvēlēties mēbeles, kas atbilst jūsu telpai. Izmēriet vannas istabu, pirms sākat iepirkties, un apsveriet katras vannas istabas mēbeles izmērus. Meklējiet mēbeles, kas ir proporcionālas jūsu vannas istabai un atstājiet pietiekami daudz vietas kustībām un citām vajadzībām.

Maksimizējiet uzglabāšanas vietas

Vannas istabās bieži vien ir maz vietas mantu uzglabāšanai, tāpēc lieliska ideja ir iekļaut mēbeles, kas vienlaikus kalpo arī kā uzglabāšanas vieta. Apsveriet skapīšus ar atvilktnēm vai plauktiem, zāļu skapi vai pie sienas stiprināmu plauktu komplektu. Šie elementi palīdzēs jums uzturēt vannas istabu sakārtotu un kārtīgu, vienlaikus piešķirot telpai stilu.

Apsveriet materiālu un stilu

Vannas istabas mēbelēm ir plašs materiālu un stilu klāsts, tāpēc pirms pirkuma veikšanas apsveriet savu kopējo dizaina shēmu. Ja meklējat modernu izskatu, apsveriet elegantus, minimālistiskus materiālus, piemēram, stiklu vai metālu. Lai iegūtu tradicionālāku izskatu, apsveriet koka mēbeles ar dekoratīvām detaļām. Atcerieties, ka jūsu vannas istabas mēbelēm ir jāpapildina jūsu vispārējā dizaina shēma un jārada vienots izskats.

Padomājiet par funkcionalitāti

Papildus stila un uzglabāšanas piešķiršanai vannas istabai mēbeles var pievienot arī funkcionalitāti. Piemēram, tvannas istabas skapītis ar iebūvētu izlietni atvieglos nomazgāšanos no rīta, savukārt ķeblītis vai sols var nodrošināt vietu, kur apsēsties, kamēr gatavojaties. Apsveriet savu ikdienas rutīnu un vannas istabas izmantošanu, izvēloties mēbeles, kas uzlabos jūsu telpu.

Vannas istabas iekārtošana

Kad esat izvēlējies vannas istabas mēbeles, ir svarīgi tās sakārtot tā, lai maksimāli palielinātu gan stilu, gan funkcionalitāti. Vispirms novietojiet lielākās mēbeles, piemēram, izlietnes skapīti vai plauktu bloku. Pēc tam pievienojiet mazākus gabalus, piemēram, soliņu vai dvieļu paliktni. Visbeidzot, pievienojiet dekoratīvos elementus, piemēram, augus, sveces vai mākslas darbus, lai sasaistītu savu dizaina shēmu.

Vannas istabas mēbeles var pievienot jūsu vannas istabai stilu, mantu uzglabāšanas vietu un funkcionalitāti. Izvēloties mēbeles, ņemiet vērā telpas lielumu, materiālus un stilu, kas papildinās jūsu kopējo dizaina shēmu, kā arī nepieciešamo funkcionalitāti. Ņemot vērā šos padomus, jūs varēsiet izveidot skaistu un funkcionālu vannas istabu, kas atbilst visām jūsu vajadzībām.

Mūsu katalogā atradīsiet lielu klāstu ar kumodēm, TV galdiem, mediju konsolēm, vitrīnām un citām viesistabas, ēdamistabas, guļamistabas un bērnistabas mēbelēm.

Apskatīt visas mēbeļu kolekcijas šeit.

Apskatīt visas kumodes šeit.